Koncert Katy Perry

24.02.2015 20:00

Včera touto dobou začal v O2 Aréně v Praze koncert velkolepé Katy Perry, kterým nás poctila díky svému Prismatic world tour. Za mě to bylo jedinečně dokonalé. V 20:00 na minutu přesně přišla Katy předskakovat zpěvačka Charli XCX s písničkami ze svého nového CD Sucker. Na pódium nastoupila se slovy: "Ahoj, Prag!" a s písní London Queen. Dále zazpívala její hity jako jsou I love it, SuperLove, Doing it, Break the rules, Boom Clap a další. Byla jsem upřímně překvapena její energií a perfektním hlasem a tím, jak si téměř okamžitě získala publikum, které tam ani nepřišlo kvůli ní. Skončila kolem 20:30. Poté se technici vrhli na pódium a začali zklízet rekvizity, které tam Charli měla, například velký nafouknutý balónek ve tvaru srdcovitého lízátka s nápisem Sucker.

Za další půl hodiny jsme se konečně dostali k hlavní hvězdě večera. Její příchod byl fenomenální a celé její vystoupení započato písní Roar. Písně, které dále zazněly a které si pamatuji jsou: Dark horse, I kissed a girl, Hot 'N' Cold, Teenage dream, Last friday night, E.T., Unconditionally, Wide Awak, Birthday ( přičemž si na stage vytáhla i dívku, která zrovna v tom týdnu slavila narozeniny), The one that got away, By the grace of God a další. Samozřejmě nemohl chybět hit This is how we do. Celý večer byl ukončen Prismatic vision (ke které byli zapotřeba speciální 3D brýle) a písní Firework. V jednu chvíli si vytáhla na pódium i dívku, se kterou se vyfotila a naučila se i pár slov česky. Například se ptala celé arény jak se řekne v češtině Hi. Ozvalo se jí sborové AHOJ. Poté arénou zazněl smích, když zpěvačka vyspelovala A - H - O - R. Také, když se Katy zeptala na slovo LOVE a poté zařvala: I láska you! V jednu chvíli arénu zahalilo rozhořčení, když dívka, kterou si Katy na podium pozvala a která pocházela z Prahy, na otázku: How you say I love you? odpověděla: Lubim ťa

Během vystoupení jste mohli vidět neuvěřitelné taneční kreace profesionálů, které se neodehrávali jen na zemi, ale i ve vzduchu.

Jedním slovem bych to zhrnula: DOKONALÉ! Mě osobně se to velice líbilo a jestliže Katy zamíří do Česka podruhé, budu tam. :)

♥Diamond♥